AROI SUSHI

AROI SUSHI Heerlijke sushi en Thaise gerechten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1406 beoordelingen
21 aug 2019 om 20:24 Bestelf 2 uurrn terug nog niet afgeleverd, slecht bedrijf, slecht klantservice, laaste keer ik koop van ze! Slecht service!!!
20 aug 2019 om 20:02 Eten besteld om te laten bezorgen om 18.00 uur, werd bezorgd om 17.40 uur. Fijn als je trek hebt maar niet als je nog niet thuis bent en koud eten wil.
18 aug 2019 om 19:44 Lekker en snel !!!
18 aug 2019 om 15:59 Meer dan 1,5 uur gewacht op mijn bestelling! Geen verse sushi helaas en de rijst was niet lekker. Helaas nog steeds geen goede sushi die je hier kan bestellen in de buurt.
16 aug 2019 om 23:45 Eten weer top zoals altijd. Deze keer alleen niet compleet helaas
16 aug 2019 om 19:47 Goede sushi, was de vorige keer beter. De rijst was erg droog.
29 jul 2019 om 11:09 Super
29 jul 2019 om 11:08 Er werd 18.46 uur aangeven met bestellen , dat werd 20.00 uur . En heb ook nog naar t restaurant moeten bellen Was hier niet tevreden over !
28 jul 2019 om 20:07 Duurde vrij lang. 45 min langer dan aangegeven.
27 jul 2019 om 23:55 Bezorg-tijd de helft van wat ze aangaven. En voor een vrijdagavond vond ik wat ze aangaven geen verrassing. Eten gewoon weer lekker.
26 jul 2019 om 21:18 Heerlijk ! Goede service!
26 jul 2019 om 11:27 Opzich wel oke, niet boven verwachting.. Jammer dat ik de stokjes om te eten er niet bij heb gekregen.. gaf daardoor de eetervaring toch een deuk! (6.5) als je het mij vraagt!