AROI SUSHI

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 3032 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Aroi Sushi. Meer weten? Ontdek meer

22 jul 2024 om 17:10 Super lekkere sushi en garnalen, en razendsnelle bezorging (kwartiertje).
12 jul 2024 om 21:44 Dank jullie wel!
6 jul 2024 om 19:59 Op tijd bezorgd. Rijst maki sushi veel, maar wel lekker. Sashimi redelijke kwaliteit.
28 jun 2024 om 22:12 Heerlijk gegeten! Keurig voor elkaar bedankt en tot de volgende keer!
18 jun 2024 om 20:55 Was niet heel vers en duurde veel te lang
15 jun 2024 om 19:51 Het eten was niet wat ik gewend ben van hun
12 jun 2024 om 20:34 Het eten was oke, niet bijzonder. Met een pokebowl + verplichte tas zit ik exact €0,05 onder het minimum en moet ik dus een extra product kopen, erg irritant. Ook is een betaalde plastic tas bij ieder product apart verplicht, heel raar.
8 jun 2024 om 21:47 Super lekker eten, goeie porties, lekker vers, snel bezorgd, aardige bezorger! Echt top dankjewel
8 jun 2024 om 21:10 Erg lekker eten.
7 jun 2024 om 8:16 Bezorging op tijd. Altijd aardige bezorger. Eten was heerlijk. Bedankt voor de extra loempia's en truffelsaus. Voor ons zijn jullie de beste
22 mei 2024 om 19:39 Heerlijk warm gerecht met bami, groenten en kip. Simpele Sushi, wel lekker en lekkere mini loempia's
5 mei 2024 om 20:16 Eten was prima, ik miste wel de typische thaise smaak.