AROI SUSHI

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2775 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Aroi Sushi. Meer weten? Ontdek meer

26 jan 2023 om 19:58 zoals altijd overheerlijk en super vriendelijke bezorger
24 jan 2023 om 19:41 Regelmatig in Beverwijk en Heemskerk sushi besteld maar niet zo lekker als hier. En wat een super service! Grote aanrader!
22 jan 2023 om 20:51 Na meer dan een uur wachten kwam de bezorge bellend aanlopen en schreeuwend tegen ze telefoon zegt vervolgens “hier” tegen mij en douwt mijn eten in mn armen en loopt weg ik vond dit erg onbeschoft. De sushi is gewoon normaal niet veel aan te zeggen.
22 jan 2023 om 7:56 Heerlijk
12 jan 2023 om 23:15 Heerlijk gegeten, snel bezorgd en netjes aan de deur bezorgd. Heerlijke Thaise gerechten. Thnx
7 jan 2023 om 20:04 Het warme maandmenu van januari is echt heerlijk! S middags besteld voor s avonds en kwam precies op tijd en heet aan. Wij gaan dit maandmenu zeker nog eens bestellen.
5 jan 2023 om 16:07 De bezorger is te lui om naar het appartement te lopen terwijl mijn vriend helemaal naar beneden moest om het op te halen
4 jan 2023 om 1:05 Het smaakte goed, maar je ziet helaas pas na je bestelling dat het nog 90 min duurt voor het wordt bezorgd. En bij ons duurde het uiteindelijk bijna 2 uur. Zo lang zou eigenlijk niet moeten kunnen vind ik.
3 jan 2023 om 19:48 Op tijd bezorgen is niet een van de sterkste punten van aroi. Meer dan 2 uur wachten. Als je vervolgens belt is het druk.... Vervolgens is het eten lauw bij aankomst.
3 jan 2023 om 19:46 Anders duurt het gewoon meer dan 2 uur voordat het eten bezorgd wordt, schandalig. Verder prima Thai, maar als je 60 min aangeeft dan is ruim het dubbele qua bezorgtijd te slecht
1 jan 2023 om 19:28 Leuk presentje erbij.
31 dec 2022 om 20:52 Lekker en ruim op tijd.